06-23964664 info@hibib.nl

Westervoort ligt enkele kilometers ten oosten van Arnhem en telt 15.000 inwoners. Het ligt op een steenworp van de A12 (E35), de snelweg Utrecht-Oberhausen-Frankfurt) vlakbij het grote industrieterrein waar zich de Makro en Ikea bevinden.

 

Prominent gelegen aan de rijksweg door het dorp, de rijksweg die van Zevenaar via Duiven en Westervoort naar Arnhem leidt. Dagelijks kiezen veel forensen voor deze route van en naar Arnhem. Dit zorgt voor circa 10.000 voorbijgangers per dag. Het pand ligt dus op een perfecte zichtlocatie.

Bij het ontwerp van het pand in 1996 is deze eigenschap benadrukt door de voorgevel van een opvallende glazen piramide van 10 meter hoog te voorzien. In Westervoort wordt het pand wel de piramide genoemd, iedereen die wel eens in Westervoort komt kent het pand ook daardoor.

Direct voor het pand is onlangs een rotonde aangelegd in de Hamersetraat (de rijksweg) waardoor het pand nog eens extra aandacht krijgt. De rotonde is overigens aangelegd ter ontsluiting van de nieuw te bouwen woonwijk Beekenoord, direct naast het pand. Dit leidt op termijn tot extra verkeersstromen en daardoor verdere versterking van de zichtlocatie.